Companii

Germanii de la HeidelbergCement au avut vânzări de ciment în scădere în 2021 pe piaţa din România

Germanii de la HeidelbergCement au avut vânzări de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

01.04.2022, 12:00 384

♦ În România, HeidelbergCement are o capacitate de producţie de 6,2 milioane de tone de ciment, precizează aceeaşi sursă, faţă de 6,1 milioane de tone, câte erau amintite în raportul anterior.

România se numără printre ţările în care vânzările de ciment au fost pe minus anul trecut pentru grupul german HeidelbergCement, în vre­me ce, în ţările din nordul Europei, vânzările au crescut, se arată în raportul financiar al grupului, aferent anului 2021. Şi la agregate, România a înregistrat scăderi ale volumelor.

„În 2021, precipitatoarele electro­­statice existente au fost înlocuite cu filtre textile moderne pentru a reduce emisiile de praf la mai multe fabrici de ciment, printre care cea de la Deva (din România), Citeurup (Indonezia) şi Pukrand (Thailanda)“, se arată în raport.

În România, HeidelbergCement are o capacitate de producţie de 6,2 mi­lioane de tone de ciment, precizează aceeaşi sursă, faţă de 6,1 mi­lioane de tone, câte erau amintite în raportul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO