Companii

Germanii de la HeidelbergCement: În România am avut creşteri semnificative ale vânzărilor în primele 9 luni din 2019 faţă de aceeaşi perioadă din 2018

Germanii de la HeidelbergCement: În România am avut...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

20.02.2020, 00:07 259
Spre comparaţie, alte ţări unde HeidelbergCement de asemenea are activitate – Cehia, Slovacia, dar şi Rusia şi Kazahstan – au avut performanţe mai scăzute în intervalul analizat, doar Grecia fiind pe plus, iar Polonia fiind stabilă.

Producătorul german de ciment HeidelbergCement, cu trei fabrici în România, a avut vânzări în creştere în primele trei trimestre ale anului 2019 pe plan local comparativ cu anul anterior, potrivit unui financiar publicat pe site-ul grupului.

„În Europa de Est şi Asia Centrală, livrările individuale (de ciment – n. red.) pe fiecare ţară arată o situaţie mixtă. În timp ce volumele noastre de vânzări s-au redus în Bulgaria şi Polonia, Grecia a înregistrat o creştere uşoară, în vreme ce România a avut o creştere semnificativă“, se arată în raportul aferent primelor nouă luni din 2019. În document nu sunt precizate cifre exacte referitoare la evoluţia businessului.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO