Germanii de la Huf investesc 14 mil. lei în echipamente de producţie pentru fabrica de componente auto din Arad

Secțiune susținută de Medlife Logo

9 mar 2017 Autor: Laurentiu Cotu

Producătorul de sisteme de închidere pentru auto­tu­risme Huf România, parte a grupului german Huf, cu vân­zări globale de circa 1,6 mld. euro şi aproximativ 7.500 de angajaţi, a bugetat pentru acest an un program de in­vestiţii de peste 14 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro), ce presu­pune achiziţionarea unor echipamente de producţie pentru fabrica din Arad.

Compania a intrat pe piaţa locală în urmă cu 11 ani şi deţine în prezent o fabrică de componente auto la Arad şi un centru de dezvoltare software şi hardware la Timişoara.

„În cursul anului trecut am investit aproximativ 13 mi­lioane de lei în echipamente de producţie, iar pentru acest an preconizăm investiţii de peste 14 miloane de lei, pentru noi achiziţii de echipamente. Capacitatea de producţie va ră­mâne constantă, la un nivel similar cu anul trecut“, au de­clarat pentru ZF Tran­silvania oficialii companiei Huf România.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 09.03.2017

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Cuvinte cheie:
huf
, arad
, echipamente
, productie
, componente auto
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide