Companii

Germanii de la Huf investesc 14 mil. lei în echipamente de producţie pentru fabrica de componente auto din Arad

Germanii de la Huf investesc 14 mil. lei în echipamente...

Autor: Laurentiu Cotu

09.03.2017, 00:03 471

Producătorul de sisteme de închidere pentru auto­tu­risme Huf România, parte a grupului german Huf, cu vân­zări globale de circa 1,6 mld. euro şi aproximativ 7.500 de angajaţi, a bugetat pentru acest an un program de in­vestiţii de peste 14 mil. lei (aproximativ 3 mil. euro), ce presu­pune achiziţionarea unor echipamente de producţie pentru fabrica din Arad.

Compania a intrat pe piaţa locală în urmă cu 11 ani şi deţine în prezent o fabrică de componente auto la Arad şi un centru de dezvoltare software şi hardware la Timişoara.

„În cursul anului trecut am investit aproximativ 13 mi­lioane de lei în echipamente de producţie, iar pentru acest an preconizăm investiţii de peste 14 miloane de lei, pentru noi achiziţii de echipamente. Capacitatea de producţie va ră­mâne constantă, la un nivel similar cu anul trecut“, au de­clarat pentru ZF Tran­silvania oficialii companiei Huf România.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO