Companii

Germanii de la Kromberg&Schubert caută 160 de oameni pentru fabrica de cablaje auto din Arad

Germanii de la Kromberg&Schubert caută 160 de oameni...

Autor: Laurentiu Cotu

08.07.2016, 00:00 1248

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert, cu aproximativ 35.000 de angajaţi în peste 30 de sedii/fa­brici, are disponibile în prezent 160 de locuri de muncă la fabrica din localitatea Nădab, judeţul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad. Com­pa­nia caută muncitori necalificaţi pentru asam­blarea şi montarea pieselor, care să aibă minimum studii gimnaziale.

Localitatea Nădab aparţine de oraşul Chişineu-Criş, fiind situată la aproxmativ 40 de kilometri de municipiul Arad. În luna ia­nuarie 2015, compania Kromberg & Schu­bert România NA şi-a extins capa­ci­tăţile de producţie în cadrul fabricii de cablaje auto din Nădab, cu o hală de 10.000 de metri pă­traţi, potrivit unor informaţii an­te­rioare. Pro­iectul de extindere presupunea şi recru­tarea a 1.000 de persoane.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO