Companii

Germanii de la Leoni angajează 130 de oameni la fabrica de cablaje auto din Arad

Germanii de la Leoni angajează 130 de oameni la fabrica...

Autor: Laurentiu Cotu

20.02.2017, 00:06 2592

Compania Leoni Wiring Systems Arad, subsidiara locală a concernului german Leoni, cu vânzări globale de peste 4,5 mld. euro şi 74.000 de angajaţi în 2015, are în prezent disponibile în jur de 130 locuri de muncă, în principal pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (100), dar şi pentru manipulanţi marfă (18), referent de specialitate financiar-contabil (4), tehnician gestiune producţie (2), tehnician mecanic (2) sau proiectant inginer mecanic (1), potrivit site-ului AJOFM (Agenţia Judeţeană Pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.

Germanii oferă angajaţilor diferite training-uri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine, potrivit informaţiilor de pe site-ul Leoni. În vara anului trecut, germanii aveau aproximativ 17.000 de angajaţi în cadrul celor trei companii deţinute pe plan local (Bistriţa, Arad şi Piteşti).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO