Companii

Germanii de la Rehau: Pentru anul curent avem în vedere aceleaşi provocări pe lanţurile logistice şi de producţie

Germanii de la Rehau: Pentru anul curent avem în vedere...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.08.2022, 10:00 164

♦ În primăvara acestui an, Rehau a demarat construcţia unui hub regional de 10 milioane de euro la Sibiu, pentru a deservi mai uşor piaţa şi clienţii şi pentru a fi mai aproape de drumurile europene.

Rehau, producător german de soluţii pentru ferestre, instalaţii şi mobilă, se aşteaptă şi în acest an la provocări din punct de vedere logistic, aşa cum au fost încă de la debutul pandemiei, în 2020, un motiv în plus fiind acum războiul de la graniţă.

„Ne aşteptăm ca piaţa de construcţii să fie într-o con­ti­nuă ascensiune, însă trebuie să rămânem prevăzători, din cauza contextului economic care prezintă fluctuaţii, dar şi din cauza conflictului din Ucraina. Pentru anul curent avem în vedere aceleaşi provocări pe lanţurile logistice şi de producţie“, au spus reprezentanţii Rehau ca răspuns în vederea realizării anuarului ZF Cei mai mari jucători din economie - ediţia 2022.

Compania a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 250 de milioane de lei, în creştere cu 23% faţă de anul precedent. Profitul a urcat cu 35%, la 8,8 milioane de lei, iar numărul mediu de angajaţi s-a situat la 88.

„Ultimii doi ani au fost presăraţi de provocări, aşa cum au fost probabil pentru toată lumea, însă ne-am adaptat rapid, fiind familiarizaţi cu un regim de lucru hibrid încă de dinainte de pandemie.“

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO