Companii

Germanii de la Reinert au bugetat afaceri de 30 mil. euro pentru fabrica de mase plastice din Oradea în 2023

Germanii de la Reinert au bugetat afaceri de 30 mil. euro...

Autor: Laurentiu Cotu

29.03.2023, 19:00 118

Dezvoltatorul de soluţii plastice tehnice Reinert Kunststofftechnik, achiziţionat la finalul anului 2019 de germanii de la CCBA Verwaltungs, estimează pentru acest an o cifră de afaceri de peste 30 mil. euro, în stagnare faţă de anul trecut, potrivit informaţiilor transmise de companie. Reinert Kunststofftechnik a realizat în 2022 o cifră de afaceri de peste 30 mil. euro, în creştere cu 25% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF pe baza datelor transmise de companie şi a celor de pe site-ul Ministerului Finanţelor.

„Estimăm un 2023 similar cu anul trecut, dominat de un trend de creştere a costurilor, chiar dacă nu la viteza din 2022. Anul trecut, imposibilitatea compensării costurilor suplimentare neplanificate, dar şi lipsa de colaborare din parte unora dintre clienţi, vizavi de creşterile de costuri, au dus la o presiune financiară imensă pe compania Reinert“, a declarat pentru ZF Transilvania Octavian Petru, general manager Reinert Kunststofftechnik.

Compania se ocupă de producţia şi dezvoltarea de soluţii plastice tehnice pentru marea majoritate a sectoarelor şi industriilor, având clienţi precum Bosch, Recardo, Diehl, Celestica, Mahle, Webasto, Adient, Huber Automotive sau Preh, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Reinert Kunststofftechnik a ajuns la peste 300 de angajaţi şi intenţionează să mai angajeze încă 18 oameni în acest an.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO