Companii

Germanii de la Hasit investesc 3 mil. euro pentru dublarea capacităţii de producţie în fabrica de materiale de construcţii de la Bolintin Deal. Odată cu instalarea celei de-a doua linii de producţie la Bucureşti, compania va mai angaja încă zece persoane, pentru două schimburi de producţie

Compania are două fabrici în România, la Bolintin Deal  (deschisă în mai 2019) şi la Turda, în judeţul Cluj.

Compania are două fabrici în România, la Bolintin Deal (deschisă în mai 2019) şi la Turda, în judeţul Cluj.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

27.09.2020, 15:28 835

Producătorul german de materiale de construcţii Hasit, parte din grupul Fixit, investeşte 3 milioane de euro în creşterea capacităţii de producţie din fabrica de mortare uscate şi tencuieli pe care o are lângă Capitală.

„La începutul anului viitor, vom demara un nou proiect la Bucureşti, respectiv instalarea celei de-a doua linii de producţie la fabrica noastră de la Bolintin Deal. Investiţia se va ridica la apro­xi­mativ 3 milioane de euro şi va aduce du­blarea capa­cităţii de producţie în unitatea noas­­tră”, spune Bogdan Roman, direc­­torul general Hasit România.

Odată cu insta­larea celei de-a doua linii de pro­ducţie la Bucu­reşti, compania va mai angaja încă zece persoane, pentru două schimburi de producţie.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO