Companii

Germanii de la Phoenix, care au farmaciile Help Net şi distribuitorul Farmexim, l-au adus pe Nikolay Kolev ca director general al grupului în România. Este al doilea director general care se ocupă de grupul farmaceutic local de la tranzacţia prin care Farmexim a trecut sub umbrela Phoenix

Nikolay Kolev, noul director general al Grupului Farmexim: Pentru grupul Farmexim/Help Net, anul 2022 înseamnă continuarea planurilor de creştere.

Nikolay Kolev, noul director general al Grupului Farmexim: Pentru grupul Farmexim/Help Net, anul 2022 înseamnă continuarea planurilor de creştere.

Autor: Georgiana Mihalache

02.02.2022, 11:00 309

♦ „Pentru grupul Farmexim/Help Net, anul 2022 înseamnă continuarea planurilor de creştere“.

Grupul Farmexim, din care fac parte distribuitorul cu acelaşi nume şi farmaciile Help Net, are un nou director general după numirea lui Nikolay Kolev la conducerea celor două companii pe piaţa locală.

Nikolay Kolev este un manager cu 25 de ani de experienţă în domeniile farmaceutic şi financiar şi el îl înlocuieşte pe Sebastian Ring, care va ocupa o altă funcţie în cadrul grupului Phoenix, acţionarul Farmexim.

„Pentru grupul Farmexim/Help Net, anul 2022 înseamnă continuarea planurilor de creştere, astfel încât să putem oferi pacienţilor şi partenerilor noştri servicii moderne, eficiente şi de calitate, la standarde europene. Revenirea după criza sanitară este tendinţa evidentă spre care se îndreaptă piaţa farmaceutică românească, după o perioadă plină de incertitudini. Într-un sector atât de dinamic, provocările au fost multe, mai cu seamă în perioada de criză sanitară“, a spus pentru ZF Nikolay Kolev. El va ocupa atât de piaţa locală, cât şi de cea din Bulgaria, din poziţia de director general şi preşedinte al consiliului de administraţie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO