Companii

GEZE, furnizor de uşi pentru malluri şi birouri cu afaceri de 5 mil. euro: Clădirile office şi retailul de tip brick & mortar vor avea de suferit. Domeniul HoReCa va avea însă un start accelerat

GEZE, furnizor de uşi pentru malluri şi birouri cu...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

15.02.2021, 17:15 158

Printre proiectele pentru care GEZE România a livrat uşi şi ferestre se numără ansamblul mixt Iulius Town din Timişoara, centrul de proiectare Renault din zona Preciziei, birourile The Mark, The Bridge şi Business Garden Bucharest.

GEZE România, subsidiara locală a producătorului german de uşi cu acţionare automată GEZE, se aşteaptă la o revenire a pieţei construcţiilor în 2021, dar nu pentru toate segmentele în acelaşi ritm.

„Piaţa construcţiilor se va reaşeza în 2021. Chiar dacă, la nivel de ansamblu, va înre­gistra o scădere temporară, nu toate seg­mentele vor avea o evoluţie negativă. Cu si­guranţă, clădirile de birouri şi retailul de tip brick & mortar (magazine fizice – n. red.) vor avea de suferit“, spun reprezentanţii GEZE România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO