Companii

Gheorghe Iova, Cramele Recaş: Oferta este foarte mare în zona de vânzare de vii şi de afaceri în România

Gheorghe Iova, Cramele Recaş: Oferta este foarte mare...

Autor: Iulian Tenchiu

14.10.2019, 07:50 1026

Cramele Recaş, cea mai mare companie din grupul cu acelaşi nume, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa de vinuri şi cel mai mare exportator din industrie, se află în negocieri cu o firmă italiană pentru achiziţia a 60 de hectare de viţă de vie, după ce anul trecut jucătorul de pe piaţa locală a mai preluat alte 180 de hectare tot de la investitori italieni.

„Anul trecut am cumpărat o firmă de la nişte italieni prin care ne mărim suprafaţa cu 180 de hectare şi suntem în discuţii cu o altă firmă italiană tot din zona noastră, de unde am putea obţine alte 60 de hectare unde putem înfiinţa plantaţii viticole. Vom ajunge la 1.200 de hectare pe Recaş dacă finalizăm negocierile. Este foarte mult loc de a mări producţia prin achiziţii. Atât în piaţa românească cât şi pe piaţa de export este loc să se ridice viticultura“, a declarat Gheorghe Iova, acţionar al grupului Cramele Recaş, în cadrul emisiunii de business ZF Live.

Grupul Cramele Recaş estimează pentru 2019 o creştere de 15% a businessului, bazată pe proiectele în derulare, atât pe piaţa internă, cât şi la export.

„Ca cifră de afaceri vom închide anul cu aproximativ 50 mil. euro, vorbesc de grupul de firme. Suntem undeva la 15 procente peste 2018”, a mai spus Gheorghe Iova.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO