Companii

Ghiseul.ro, portalul care vine în ajutorul celor care stau la coadă. Câte primării încaseaza taxele online. VIDEO

Ghiseul.ro, portalul care vine în ajutorul celor care...

Autor: Pro TV

07.01.2014, 13:06 1109

Începutul anului 2014 i-a strâns pe români în faţa ghişeelor de taxe şi impozite la fel ca în fiecare an. Pâna acum, informatizarea sistemului de plată a impozitelor a stimulat doar varicele si consumul de calmante.

In urma cu trei ani, Presedintele Basescu il soma pe ministrul Comunicatiilor de atunci, Valerian Vreme, sa rezolve problema platii electronice, amenintandu-l in gluma ca ii ia cardul de salariu: "Martie [anul 2012 - n.r.] am inteles ca este termenul?  Daca nu, o sa iti iau tie cartea de credit, de tot!"

Pentru unii romani, statul la coada este mereu prima optiune
Situatia este cat se poate de previzibila si nu ar trebui sa mire pe nimeni. Realist vorbind, nu te poti astepta ca un pensionar de 60-70 de ani sa isi cumpere calculator si sa invete sa il foloseasca doar ca sa isi plateasca impozitul o data pe an. Asadar, avem deja un numar de oameni care pur si simplu prefera sa mearga la un ghiseu si sa astepte cateva ore sa-si plateasca taxele in fata unui casier doar ca sa plece acasa cu o chitanta in mana. Insa uitandu-te la oamenii de la rand nu vezi doar pensionari si oameni care prefera sa fie acolo. Ei de ce vin?

Citiţi materialul integral pe www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO