Companii

Gigantul american Dow Chemical deschide un centru de servicii în Codlea, de unde va coordona activitatea în România şi Balcani

În centrul Dow Poliuretan din Codlea, compania ţinteşte să aibă zece angajaţi

În centrul Dow Poliuretan din Codlea, compania ţinteşte să aibă zece angajaţi

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.06.2017, 00:00 715

Dow Poliuretan, divizia de poliuretan a companiei americane Dow Chemical, inaugurează un centru de servicii pentru poliuretani în România, în localitatea Codlea din judeţul Braşov. Centrul va deservi atât clienţii din România, cât şi pe cei din Bulgaria şi restul ţărilor din regiunea Balcanilor.

„Motivul pentru care am investit în România este că noi credem că putem creşte, altfel nu am fi ales să venim aici”, spune Jon Penrice, vicepreşedintele diviziei de poliuretan din cadrul Dow Chemical.

În centrul din Codlea, compania ţinteşte să aibă zece angajaţi, către care se pot adresa clienţii care au nevoie de servicii din partea Dow Poliuretan. Angajaţii de la Codlea fac partea de proiectare şi design şi transmit comenzile mai departe, în ţările unde are loc fabricarea. În acest centru de servicii se vor dezvolta prototipuri şi se va face testarea mecanică a produselor finite.  Anul trecut, Dow Chemical România a avut afaceri de 7,8 milioane de lei şi profit de peste un milion de lei.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO