Companii

Gigantul internaţional de infrastructură de transport SYSTRA cumpără grupul Italian Sws Engineering

Gigantul internaţional de infrastructură de transport...

Autor: Roxana Rosu

09.11.2021, 10:41 192

Compania de infrastructură de transport şi soluţii de mobilitate SYSTRA, cu sediul central în Franţa, a preluat grupul italian Sws Engineering, inclusive subsidiara din România, intrând astfel în premieră pe piaţa locală.

Grupul italian Sws Engineering este unul dintre principalii furnizori europeni de servicii de inginerie civilă, amenajare a teritoriului şi topografie. Prin intermediul holdingului său, Sws Engineering Group are subsidiare operaţionale în Italia, Canada, Statele Unite ale Americii, Turcia, Regatul Unit, Norvegia şi România.

SYSTRA este unul dintre cele mai importante grupuri internaţionale de inginerie şi consultanţă, specializat în soluţii de transport public şi mobilitate. Compania este activă de peste 60 de ani şi oferă servicii pentru dezvoltarea, îmbunătăţirea şi modernizarea infrastructurilor şi sistemelor de transport ale oraşelor şi regiunilor din peste 50 de ţări din toată lumea, atât în Europa cât şi în Orientul Mijlociu sau Asia.

Compania are peste 7.500 de angajaţi în toată lumea şi generează un business anual de aproape 700 milioane de euro.

Tranzacţia a fost gestionată local de casa de avocatură ONV LAW.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO