Companii

Gigantul Mitsubishi Electric a deschis primul sediu din România. Cine va fi la conducerea sucursalei

Gigantul Mitsubishi Electric a deschis primul sediu din...

Autor: Alex Ciutacu

17.04.2018, 17:46 1177

Mitsubishi Electric Europe, prin divizia Mitsubishi Electric Living Environmental Systems, a deschis săptămâna aceasta prima sucursală a companiei din România, în scopul de întări prezenţa brandului pe piaţa locală.

Mitsubishi Electric Living Environmental Systems activează în domeniul instalaţiilor de aer condiţionat, încălzire şi tratare a aerului.

Sediul situat în Capitală va fi condus de Andrea Veronese, iar la evenimentul de deschidere a fost prezent şi CEO-ul Mitsubishi Electric Europe, Yoji Saito.

„Am decis să consolidăm przenţa Mitsubishi Electric în Europa investind în România, deoarece piaţa locală a înregistrat în ultimii ani o evoluţie spectaculoasă. Mai mult decât atât, economia locală a crescut mult şi considerăm că avem condiţii favorabile pentru consolidarea prezenţei brandului”, a transmis Andrea Veronese.

În 2017, cota de vânzări a companiei, a fost de aproximativ 10 milioane de euro, totalizând 10% din piaţa locală de sisteme de climatizare, potrivit datelor transmise de companie.

În ultimii ani, Mitsubishi Electric şi-a dublat cota de piaţă pentru produse electrice de acest gen, iar în 2018 se estimează o creştere suplimentară a vânzărilor.

 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO