Companii

Globalworth anunţă oficial proiectele de birouri pe care le va construi: Globalworth Square va avea trei etaje rezervate pentru co-working

Ema Iftimie, head of leasing la Globalworth

Ema Iftimie, head of leasing la Globalworth

Autor: Bogdan Alecu

27.02.2018, 00:07 1499

♦ Finalizarea construcţiei din nordul Capitalei este prevăzută pentru S/2 2019.

Globalworth Real Estate Investments, cel mai mare proprietar de clădiri de birouri din România, demarează lucrările pentru două noi proiecte în zona Barbu Văcărescu din nordul Bucureştiului după ce a finalizat achiziţia terenu­rilor aferente de la familia Nusco.

În urma finalizării acestora, Globalworth, condus de omul de afaceri Iannis Papalekas va deveni proprietarul celui mai mare business hub din nordul Capitalei.

Primul teren este situat între clădirile Globalworth Plaza şi Green Court B, iar cel de-al doilea este adiacent complexului de birouri Green Court, deţinut de asemenea de fondul de investiţii. În total, acestea vor permite dezvoltarea a aproximativ 40.000 mp de spaţii de  birouri alături de o componentă comercială. Valoarea totală a ambelor terenuri este de aproximativ 16 milioane de euro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO