Companii

Glow2Go, platformă online care oferă servicii de înfrumuseţare la domiciliu, atrage o investiţie de 192.000 de euro. O parte din finanţare vine de la un grup de business angels din comunitatea Bravva, coordonată de Ilinca Păun

Daniela Pădurariu şi Raluca Enache

Daniela Pădurariu şi Raluca Enache

Autor: Cristina Bellu

07.07.2022, 12:05 401

Glow2Go, platformă de servicii de înfrumuseţare la domiciliu lansată în 2020 de tinerele antreprenoare Raluca Enache şi Daniela Pădurariu, a atras o investiţie pre-seed de 192.000 de euro. O parte din finanţare a venit de la un grup de business angels care face parte din comunitatea Bravva, coordonată de Ilinca Păun.

“Înainte să demarăm proiectul Glow2Go, am validat ideea cu peste 500 de femei pe care le-am intervievat şi am descoperit că există o nevoie reală ca salonul să vină acasă. Pandemia ne-a ajutat să lansăm chiar mai repede acest serviciu, dar creşterea importantă o planificăm în următorii ani”, spune Raluca Enache (23 de ani), co-fondatoare Glow2Go.

Pentru 2022, obiectivul principal al business-ului Glow2Go este să atragă în echipă peste 100 de freelanceri certificaţi. De asemenea, la finalul anului, compania îşi propune să ajungă la un număr de peste 5.000 de comenzi plasate pe site, pregatind extinderea în mai multe oraşe din România.

Investitorii din comunitatea Bravva pun la bătaie tichete între 5.000 de euro şi 50.000 de euro în startup-uri fondate de femei sau de echipe mixte ce activează în diverse sectoare de activitate.

Un interes deosebit este acordat soluţiilor digitale la probleme din sănătate, educaţie, energie verde, mobilitate, productivitate, management financiar sau parenting. Accesul în comunitate se realizează printr-un abonament anual ce oferă acces la evenimente şi oportunităţi de educaţie şi investiţie.

„Bravva Community este locul de întâlnire şi învăţare continuă, cu scopul de a vedea cat mai multe femei antreprenoare la masa investiţiilor, cu idei ce rezolvă probleme reale pentru o viaţă mai bună”, spune Ilinca Păun, fondatoarea Bravva Angels.

În echipa de membri fondatori ai comunităţii se găsesc nume cu reputaţie în business şi cu impact în societate – Raluca Fiser, Sonia Nastase, Carmen Sebe, Nevenca Doca, Nina Bratfalean, Simona Lapusan, Carmen Ivan si Ana Maria Andronic, interesate să investească capital, timp şi resurse, alături de startup-uri fondate de femei.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO