Companii

GLS România şi-a majorat veniturile cu 20%, la 336 milioane lei

GLS România şi-a majorat veniturile cu 20%, la 336...

Autor: Miruna Diaconu

13.05.2022, 17:20 161

♦ Operatorul olandez a intrat pe piaţa locală în 2007, când a deschis la Sibiu prima filială din România, în urma unei investiţii de circa 5 mil. euro.

Compania de curierat GLS România a înregistrat anul trecut o creştere de 20% a cifrei de afaceri, la 336 milioane lei, conform datelor de la Mi­nisterul de Finanţe.

Totodată, firma de curierat a avut şi un profit net de 68 milioane lei, crescând de la 56 mil. lei, conform aceleaşi surse. Compania a avut anul trecut un număr mediu de angajaţi de 215 persoane.

Afacerile GLS România s-au aflat pe un trend ascen­dent în ultimii ani, înregistrând creşteri de circa 20-30% de la an la an. Avansul afacerilor companiei sunt în aceeaşi linie cu creşterea pieţei, care a înre­gistrat în ultimii ani ma­jorări odată cu adopţia mai mare a acestor tipuri de servicii. Piaţa de curierat a fost unul dintre câştigătorii crizei pande­mice, având în vedere că a bene­ficiat de avansul e-commerce-ului, oamenii au stat mai mult acasă şi au ales să comande mai mult online.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO