Companii

GoodMills a tăiat 250 de locuri de muncă după ce a renunţat la active ale fostei fabrici Titan

GoodMills a tăiat 250 de locuri de muncă după ce a...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

10.04.2017, 00:06 466

Restructurarea pune presiune şi pe businessul companiei, astfel că GoodMills România şi-a bugetat afaceri în scădere cu 27%.

GoodMills România, companie cu activităţi în in­dus­tria morăritului, avea la finalul anului trecut circa 850 de an­ga­jaţi, cu 250 de salariaţi mai puţin faţă de sfârşitul anului 2015, arată calculele ZF pe baza datelor de la Inspecţia Muncii. Instituţia a furnizat numărul de angajaţi la finalul anu­lui trecut şi nu a realizat o medie anuală, aşa cum sunt înregistrate datele la Ministerul de Finanţe. Scăderea nu­mă­rului de angajaţi vine în contextul în care GoodMills şi-a restructurat puternic businessul din România, rămâ­nând doar cu divizia de morărit.

De altfel, în general compania avea doar mori în mai multe ţări din Europa, România fiind singura unde existau şi divizii de panificaţie şi retail. Divizia de retail şi secţia de specialităţi de pâine din fosta fa­brică Titan din Pantelimon au fost vândute către Bake Ex­pert.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO