Companii

Goran Panici, Smithfield România: Cererea de carne de porc a fost stabilă în luna martie. Contextul actual este cu atât mai provocator cu cât industria este deja greu încercată de pesta porcină

Goran Panici, director general al Smithfield România: Toate măsurile întreprinse vizează securizarea activităţii noastre de creştere animale din judeţele Timiş şi Arad, cât şi operaţiunile de procesare a cărnii proaspete de porc.

Goran Panici, director general al Smithfield România: Toate măsurile întreprinse vizează securizarea activităţii noastre de creştere animale din judeţele Timiş şi Arad, cât şi operaţiunile de procesare a cărnii proaspete de porc.

Autor: Mădălina Dediu Panaete

13.04.2020, 00:06 1392

Goran Panici, director general al Smithfield România, cel mai mare producător de carne de porc de pe plan local, spune că în acest moment nu există restricţii privind activitatea companiei şi toate punctele de lucru ale producătorului sunt deplin operaţionale.

„Chiar şi în aceste momente dificile, ne asumăm responsabilitatea, atât individuală, a angajaţilor Smithfield România, dar şi în calitatea noastră de lider al industriei cărnii de a produce şi livra carne proaspătă de porc în România în această perioadă, dar şi pe termen lung. Contextul actual este cu atât mai provocator pentru echipa noastră cu cât industria în care activăm este deja greu încercată de epidemia de pestă porcină africană care afectează majoritatea regiunilor şi producătorilor de carne de porc din România de mai bine de trei ani“, a spus managerul pentru ZF.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO