Companii

Gral Medical a finalizat investiţia de 5,5 milioane de euro în secţia de radioterapie a spitalului OncoFort

Gral Medical a finalizat investiţia de 5,5 milioane de...

Autor: Mirabela Tiron

04.04.2017, 14:34 467

Reţeaua privată Gral Medical a finalizat investiţia de 5,5 milioane de euro în secţia de radioterapie a spitalului OncoFort din Capitală, potrivit oficialilor comaniei. Cea mai mare parte a investiţiei a constat în achiziţionarea aparatului de radioterapie Elekta Versa HD, un accelerator de particule ce a costat 3 milioane de euro. Acceleratoarele de particule de ultimă generaţie au ca scop distrugerea tumorilor maligne şi protejarea ţesutului sănătos. Restul banilor au fost alocaţi pentru mărirea capacităţii de  cazare la 50 la 90 de paturi.

“ Chiar dacă proiectul de investiţii este funcţional aşa cum ne-am dorit, ne-am propus să mergem mai departe cu investiţii noi în anul 2017. Vom inaugura în provincie un centru oncologic cu spitalizare de zi şi vom pune la punct dezvoltarea spitalului OncoFort până la 120 de paturi” a declarat Robert Şerban, proprietarul Gral Medical.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Urmează ZF Power Summit’24
AFACERI DE LA ZERO