Companii

Gral Medical investeşte 13 milioane de euro în două spitale oncologice în Ploieşti şi Craiova: „Nu a fost uşor să luăm această decizie având în vedere contextul economic din 2022“

Robert Şerban, acţionarul Gral Medical

Robert Şerban, acţionarul Gral Medical

♦ Spitalul oncologic din Ploieşti, unde a început deja construcţia, va avea o suprafaţă de 1.465 mp şi o capacitate de 20 de paturi.

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţă, con­trolat de antreprenorul român Robert Şerban, va investi 13 milioane de euro în două spitale de oncologie în Ploieşti şi Craiova, dar are în plan şi extinderea spitalulului din Capitală.

„Ne bucurăm că vom demara construirea primului spital din Ploieşti, nu a fost uşor să luăm această decizie având în vedere contextul economic din 2022. Atunci când operatorii de servicii medicale încearcă să îşi men­ţină rezultatele la nivelul anilor ante­riori şi să fie rezervaţi la investiţii, noi am luat o altă decizie şi anume să in­ves­tim în mai multe spitale. OncoFort este un brand puternic şi a dovedit că a reprezentat un model de urmat pentru mulţi antreprenori şi astfel s-a dezvoltat o nouă piaţă ce oferă mai multe opţiuni terapeutice pentru pacienţii din România“, a declarat pentru ZF Robert Şerban, acţionarul Gral Medical.

Luna aceasta Gral Medical a în­ceput construirea spitalului oncologic din Ploieşti, s-au obţinut autorizaţiile şi s-au stabilit detaliile privind terme­nele şi începerea activităţii. Pentru spi­talul oncologic din judeţul Prahova bu­getul de investiţii va fi de 6,4 mili­oa­ne euro, care va acoperi toate catego­ri­ile de costuri, atât partea de con­strucţii, cât şi partea de echipamente medicale, potrivit oficialilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO