Companii

Gral Medical: Investiţiile se vor orienta în 2022 către deschiderea a 10 centre şi începerea a două spitale oncologice greenfield în provincie. Compania ţinteşte afaceri de 50 de milioane de euro anul acesta

Robert Chiţan, director de dezvoltare şi promovare la Gral Medical

Robert Chiţan, director de dezvoltare şi promovare la Gral Medical

Autor: Mirabela Tiron

24.01.2022, 10:30 190

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, unul din cei mai mari jucători de pe piaţă, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a finalizat anul trecut cu afaceri de 43 de milioane de euro, iar pentru acest an estimează că va atinge pragul de 50 de milioane de euro afaceri, potrivit oficialilor companiei. Compania are în plan să continue extinderea prin deschiderea de noi centre, dar şi construcţia a două spitale.

„Investiţiile din 2022 se vor orienta către deschiderea a 10 centre şi începerea a două spitale oncologice în proiecte de tip greenfield în provincie. Noile spitale vor deservi în jur de şase judeţe noi din ţară. Bugetul pentru anul 2022 va fi de 6 milioane euro“, a declarat pentru ZF Robert Chiţan, director de dezvoltare şi promovare la Gral Medical.

Reţeaua de centre OncoFort din cadrul companiei este formată din 5 spitale oncologice, cu o capacitate totală de 120 de paturi, două în Bucureşti şi câte unul în Piteşti, Ploieşti şi Craiova. Anul trecut centrele din provincie au obţinut creşteri peste media companiei, astfel divizia de laboratoare Gral şi centrele OncoFort au bifat creşteri cu 50% faţă de anul anterior.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO