Companii

Gral Medicalcompanie controlată de Robert Şerban: Vom continua extinderea în 2022, deschidem centre medicale în nordul ţării. Compania a deschis două laboratoare noi şi 10 centre de recoltare anul acesta

Gral Medicalcompanie controlată de Robert Şerban: Vom...

Autor: Mirabela Tiron

08.12.2021, 00:05 320

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, unul din cei mai mari jucători de pe piaţă, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a finalizat primele zece luni din acest an cu afaceri de 39,8 milioane de euro, mai mari cu 27%,  potrivit oficialilor companiei.

„Am reuşit să obţinem aceste rezultate prin îmbinarea a două elemente fundamentale: renta­bilizarea centrelor noi deschise şi dezvoltarea unor proiecte de nişă în alte regiuni din ţară. Este ca o balanţă care trebuie ajustată periodic, doar în acest fel am reuşit să creăm un echilibru pentru o dezvoltare durabilă. Dacă se merge prea mult pe prima direcţie, compania stagnează ca business şi va deveni vulnerabilă la factorii externi, dacă se merge prea mult pe a doua direcţie compania va avea probleme cu autofinanţarea şi va afecta întreaga companie“, a spus Robert Şerban, acţionar, Gral Medical.

În anul 2021 centrele din provincie obţinut creşteri peste media companiei, astfel divizia de labo­ratoare Gral şi centrele OncoFort a bifat creşteri cu 50% faţă de anul anterior, mai spune el. Reţeaua de centre OncoFort din cadrul com­paniei este formată din 5 spitale oncologice, cu o ca­pa­citate totală de 120 de paturi, două în Bu­cureşti şi câte unul în Piteşti, Ploieşti şi Craiova. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO