Companii

Gramma Wines, producător de vinuri din Iaşi fondat de Marian Olteanu, vrea să investească în 2021 peste un milion de euro pentru a construi opt căsuţe de închiriat în mijlocul viei

Gramma Wines, producător de vinuri din Iaşi fondat de...

Autor: Roxana Rosu

10.03.2021, 14:58 2448

 

 

Gramma Wines, producător de vinuri din Iaşi, vrea să investească peste un milion de euro pentru a intra în acest an pe piaţa turismului viticol, prin inaugurarea unor spaţii concept de locuire, şi pentru a deschide două noi săli de degustare şi prezentare a vinurilor.

În plus, crama fondată de Marian Olteanu se va extinde în acest an cu 3,5 hectare de vie tânără.

„Sunt recunoscător că, deşi anul 2020 a fost unul greu pentru mulţi dintre noi, am reuşit să ne continuăm activitatea într-un ritm bun. Suntem flexibili şi ne-am adaptat cu rapiditate situaţiei, mai ales că scopul nostru prioritar este să venim cu soluţii concrete pentru clienţii noştri. Ne-am orientat puternic către online şi aşa am ajuns mai uşor pe mesele românilor, chiar şi în pandemie. Continuând trendul ascendent pe care ne aflăm, în 2021 avem în vedere extinderea pe piaţa de turism viticol, o intrare pe care o planificăm de multă vreme. Venim cu un concept premium, prin care să aducem vizitatorilor noştri din cramă o experienţă extraordinară, o întâlnire cu natura într-un mod special”, a declarat Marian Olteanu, General Manager GRAMMA Wines.

Gramma Wines şi-a adoptat anul trecut sistemul de distribuţie, în contextul pandemiei, mare parte a vânzărilor trecând în online, chiar dacă anterior crama vindea în proporţie de 80% prin HoReCa.  

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO