Companii

Grand Hotel du Boulevard, între discuţii pentru afiliere, închiriere integrală şi vânzare

Grand Hotel du Boulevard, între discuţii pentru...

Autor: Mirabela Tiron

07.11.2016, 00:04 478
Florin Suicescu, membru în consiliul de administraţie şi vicepreşedinte al Niro Invest­ment, compania care a restaurat clădirea monument Grand Hotel du Boulevard, situată aproape de Piaţa Universităţii, spune că se discută inclusiv vânzarea clădirii, un investitor străin fiind interesat de acest activ. Anterior, oficialii companiei declarau că se gândesc fie la afilierea clădirii la un lanţ hotelier, fie la închirierea integrală a clădirii. În acest moment clă­di­rea este deschisă doar pentru mici evenimente, precum expo­ziţii.

„Momentan clădirea găz­du­ieşte doar expoziţii. Am fost contactaţi de un investitor străin, interesat de mai multe active în România, care a trimis o echipă la Grand Hotel du Boulevard. Luăm în calcul şi această posibilitate, încă nu ne-au făcut o ofertă de preţ. Noi am evaluat clădirea la 20-25 de mi­lioane de euro“, a declarat Florin Suicescu, fără a menţiona cine  s-a ocupat de eva­luare. El spune însă că în paralel se mai discută şi închi­rierea inte­grală a clădirii către o com­panie.  La înce­putul anu­lui, ofi­cia­lii companiei spu­neau că nu ex­clud nicio modalitate de exploa­tare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO