Companii

Grecii de la Aktor, cu 11 proiecte mari de infrastructură realizate în România: Avem securizate din 2019 proiecte rutiere şi feroviare importante de peste 1,4 mld. euro. Doar în ultimele 18 luni, Aktor România a încheiat şi livrat trei proiecte cu o valoare totală de circa 250 de milioane de euro

Grecii de la Aktor, cu 11 proiecte mari de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.06.2020, 12:00 1234

Constructorul grec Aktor, specializat în proiecte de infrastructură, are în derulare în România lucrări cu o valoare totală de 1,4 miliarde de euro, spun oficialii companiei.

„Aktor România a început anul 2020 având securizate, din anul anterior, proiecte rutiere şi feroviare importante de peste 1,4 miliarde de euro, ca membru sau lider în diverse asocieri. Compania a obţinut contracte pentru reabilitarea şi modernizarea subsecţiunilor Braşov-Apata şi Cata-Sighişoara din linia de cale ferată Braşov-Sighişoara şi a fost declarat ofertant favorit pentru secţiunea Apata-Cata a ace­leiaşi linii de cale ferată, care constituie o parte importantă din coridorul feroviar Rin-Dunăre“, spune Mary An­dreadi, responsabilul de co­municare al grupului Aktor.

Grupul a început de ase­menea anul trecut să lucreze la construcţia lotului 3 al centurii Bucureştiului, cu o lungime totală de 18 kilometri. În acest proiect, Aktor SA este asociată cu Euro Construct Trading 98, o companie locală în insol­venţă.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO