Companii

Grecii de la Aktor, care construiesc proiecte de infrastructură în România, au făcut afaceri de 435 mil. lei în 2020, plus 67%

Grecii de la Aktor, care construiesc proiecte de...

Autor: Alina-Elena Vasiliu

04.02.2021, 07:00 290

Constructorul grec Aktor, prezent pe piaţa locală şi specializat în proiecte de infrastructură, şi-a majorat veniturile din România cu 67% în 2020 faţă de anul precedent, ceea ce a dus la un rezultat de 435 de milioane de lei.

„Principalul obiectiv al Aktor pentru 2021 este să se asigure că toate proiectele pe care le-a obţinut în România merg mai departe aşa cum a fost planificat. În acelaşi timp, continuăm să luăm toate măsurile de precauţie necesare împotriva COVID-19. Mai mult, Aktor monitorizează şi examinează cu atenţie noi oportunităţi, având experienţă în proiecte de infrastruc­tură care solicită cunoştinţe speciale şi au cerinţe tehnice similare caracteristicilor geografice ale României“, mai spun reprezentanţii Aktor.

În vara anului 2020, oficialii de la Aktor spuneau că au în derulare în România lucrări cu o valoare totală de 1,4 mld. euro, ca membru sau lider în diverse asocieri. Grupul elen este prezent pe piaţa locală de 19 ani, timp în care a construit 11 proiecte majore de infrastructură, proiecte care se alătură celor la care lucrează în prezent.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO