Companii

Grecii de la Frigoglass au ajuns la afaceri de 573 mil. lei în 2021, plus 15%, cu fabrica de vitrine frigorifice din Timiş

Frigoglass este o companie producătoare de vitrine frigorifice cu sediul central în Grecia şi activează în mai multe ţări europene, inclusiv în România.

Frigoglass este o companie producătoare de vitrine frigorifice cu sediul central în Grecia şi activează în mai multe ţări europene, inclusiv în România.

Autor: Laurentiu Cotu

14.09.2022, 16:30 210

♦ Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 814 angajaţi, cu 228 mai puţini decât în anul precedent.

Frigoglass România, producător de mase plastice şi vitrine frigorifice, parte a grupului grec Frigoglass, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 573 mil. lei (116,5 mil. euro), în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior, conform calculelor ZF făcute pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a avut anul trecut un profit net de aproximativ 46 mil. lei (9,3 mil. euro), de aproape 11 ori mai mare faţă de anul precedent, când Frigoglass România a realizat un câştig net de 4,2 mil. lei (881.000 de euro), conform datelor publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 814 angajaţi, cu 228 mai puţini decât în anul precedent.

Frigoglass a început să producă în România din 1995, având ca domeniu principal de activitate fabricarea ehipamentelor de ventilaţie şi frigorifice, exclusiv a echipamentelor de uz casnic.

Frigoglass este o companie producătoare de vitrine frigorifice cu sediul central în Grecia şi activează în mai multe ţări europene, inclusiv în România, unde deţine companiile 3P Frigoglass şi Frigoglass România, producător de mase plastice şi vitrine frigorifice.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO