Grecii de la Sometra investesc 40 mil. dolari într-o fabrică de reciclare în Copşa Mică

Secțiune susținută de Medlife Logo

22 mai 2018 Autor: Cristina Bellu

Producatorul de zinc si plumb Sometra Copsa Mica (SOMR), controlat de grupul grec Mytilineos Holdings, investeşte 40 mil. dolari în dezvoltarea unei capacităţi de producţie fără impact asupra mediului, în Copşa Mică, şi care va fi construită pe amplasamentul actual al fabricii de metale neferoase din apropierea localităţii situate în centrul Transilvaniei.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

*MedLife susține informarea și educarea ca sursă principală de dezvoltare a unui business sănătos. De aceea, recomandăm informarea continuă cu ajutorul articolelor din secțiunea Companii!

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
copsa mica
, romania
, Sometra
, investitii
, grecia
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide