Companii

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială românească, a relansat patru game de produse de panificaţie sub brandul Granero, în colaborare cu specialişti în panificaţie din Olanda şi Suedia

Grup Şerban Holding, companie antreprenorială...

Autor: Roxana Rosu

12.12.2022, 10:23 542

Grup Şerban Holding (BVB: GSH), companie antreprenorială românească activă în mai multe domenii din agricultură, a relansat patru game de produse de panificaţie sub brandul Granero prin schimbarea reţetelor şi rebranding.

Pentru realizarea acestui proiect, inginerii tehnologi Grup Şerban au colaborat în elaborarea noilor reţete cu specialişti în panificaţie din Olanda şi Suedia. Toate aceste produse vor fi disponibile în majoritatea supermarketurilor din România, acolo unde compania este deja prezentă cu produse de panificaţie sub brandul Granero.

În urma investiţiei în diversificarea portofoliului de produse, capacitatea de producţie a Grup Şerban pentru întreaga linie de business dedicată panificaţiei, patiseriei şi cofetăriei este de 20 de tone pe zi.

„Relansarea acestor game de produse de panificaţie reprezintă o nouă componentă a sistemului integrat de activitate care stă la baza Grup Şerban. Acesta cuprinde segmentul agricol, care furnizează materie primă utilizată de alte verticale din cadrul grupului, respectiv panificaţie, patiserie şi cofetărie. Succesul sortimentelor deja existente pe piaţă, precum Prokorn sau Pâinea Răzeşilor, ne-a determinat să diversificăm portofoliul nostru de produse de panificaţie, care acum cuprinde categorii de produse bine segmentate, acoperind o mare diversitate de gusturi şi nevoi ale clienţilor. Grup Şerban va continua investiţiile pentru fiecare companie din cadrul grupului, astfel încât să diversificăm portofoliul de produse, care să îşi păstreze nivelul de calitate cu care clienţii noştri sunt obişnuiţi”, a declarat Irina Şerban, Deputy CEO Grup Şerban Holding.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO