Companii

Grupul Accor a semnat un contract de franciză pentru un nou hotel în Bucureşti, sub brandul Mercure, situat între Piaţa Unirii şi Parcul Tineretului

Grupul Accor a semnat un contract de franciză pentru un...

Autor: Roxana Rosu

01.03.2023, 11:47 270

Grupul Accor a semnat un contract de franciză pentru un nou hotel în Bucureşti, sub brandul Mercure, unitatea fiind situată pe bulevardul Dimitrie Cantemir, arteră ce leagă Piaţa Unirii de parcul Tineretului.

Mercure Bucharest Cantemir va fi inaugurat în toamnă şi are 40 de camere, un restaurant, un bar şi o sală de conferinţe, divizibilă în două săli de şedinţe individuale. Toate facilităţile vor fi găzduite de o clădire renovată, aflată în proprietatea Sab Serv Expres SRL.

"În ultimii ani, ne-am angajat să creştem prezenţa Accor în noi destinaţii din România şi să aducem astfel standarde superioare de ospitalitate şi servicii în oraşele cheie ale ţării. Totodată, Bucureştiul rămâne o piaţă importantă pentru portofoliul nostru. Vedem un mare potenţial în crearea, împreună cu partenerii noştri, a unor concepte de top cu potenţial disruptiv în segmentul lor. Mercure Bucharest Cantemir va fi un hotel remarcabil, care va fi gazdă atât pentru turişti, cât şi pentru comunitatea locală din zona centrală şi de sud a capitalei.", spune Maria Drăgulin, Director de Dezvoltare Accor pentru România, Bulgaria, Moldova şi Republica Cehă.

 

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro