Companii

​Grupul Accor îşi extinde portofoliul în regiune prin deschiderea primului hotel sub brandul ibis Styles din Chişinău, Republica Moldova

​Grupul Accor îşi extinde portofoliul în regiune...

Autor: Miruna Diaconu

22.11.2021, 09:52 101

Accor, unul dintre cei mai mari jucători la nivel global în domeniul ospitalităţii, îşi extinde portofoliul din regiune prin semnatarea unui acord de contrucţie a primului hotel sub brandul ibis Styles din Chişinău, Republica Moldova. Grupul a semnat un contract de franciză cu Ciuhrii Ceslav, investitor şi dezvoltator imobiliar, pentru deschiderea unui ibis Styles în apropierea aeroportului, unde turiştii se vor putea caza începând cu 2024.

Hotelul va avea o capacitate de 105 camere şi va dispune de un restaurant cu bar şi o terasă exterioară, de un centru de conferinţe, cât şi o sală de fitness.

Hotelul va face parte dintr-un proiect imobiliar mixt. Pe lângă hotel, vor exista şi clădiri rezidenţiale, spaţii comerciale, de divertisment şi zone comunitare, cum ar fi magazine, grădiniţă şi chiar şi o biserică.

„Suntem încântaţi să aducem ibis Styles la Chişinău, doarece este unul dintre cele mai dinamice branduri ale Accor, cu una dintre cele mai rapide expansiuni. Noul hotel propune un concept contemporan şi orientat spre design, care se potriveşte foarte bine cu poziţionarea ansamblului rezidenţial, precum şi cu personalitatea oraşului. Proiectul va fi, cu siguranţă, un succes, deoarece, dincolo de oferirea serviciilor clasice de ospitalitate, permite călătorilor să se integreze în stilul de viaţă local al unei comunităţi tinere”, declară Cătălina Roşu, director dezvoltare România, Bulgaria, Republica Moldova şi Republica Cehă.

„Construcţia hotelului ibis Styles, parte a brandului cunoscutului grup internaţional Accor, va fi unul din proiectele prioritare ale companiei noastre. Pentru că, până la urmă, nu este vorba doar de un hotel. Este vorba de standarde înalte, tehnologii şi experienţă internaţională. Este vorba de investiţii străine şi iamgine pentru ţara noastră, Este vorba de locuri de muncă pentru cetăţenii noştri. Mă bucur că Accor a ales echipa noastră în calitate de partener la realizarea acestui proiect investiţional de amploare care va aduce beneficii atât ţării nostre, cât şi cetăţenilor şi oaspeţilor noştri de peste hotare”, afirmă Ciuhrii Ceslav, investitor şi dezvoltator imobiliar.

Accor este un grup hotelier, lider mondial în domeniul ospitalităţii ce cuprinde peste 5.000 de hoteluri şi 10.000 de restaurante şi baruri în 110 ţări. Sunt brandul ibis Styles există 560 de hoteluri în aproape 45 de ţări.

​​​

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO