Companii

​Grupul Affidea a investit 5 milioane de euro în echipamente de diagnosticare a cancerului

​Grupul Affidea a investit 5 milioane de euro în...

Autor: Georgiana Mihalache

10.01.2017, 14:17 694

Affidea, al optulea jucător din piaţa medicală privată din România, a investit 5 milioane de euro în ultimul an în echipamente avansate de diagnosticare radiologică, iar centrul Affidea din spitalul Fundeni devine astfel Centru de Excelenţă în Oncologie şi Centru de Referinţă în Europa al companiei GE Healthcare, specializată în furnizarea unor tehnologii şi servicii medicale, potrivit unui comunicat de presă.

În urma acestui parteneriat între Affidea şi GE Healthcare, în centrul din Spitalul Fundeni vor veni echipe medicale din Europa pentru a studia diagnosticarea şi monitorizarea pacienţilor oncologici.

„Romania este o piaţă încă în creştere, iar nevoia de servicii medicale oncologice este în continuare foarte ridicată. Investiţia de 5 milioane euro în Centrul Affidea Fundeni confirmă angajamentul nostru de a oferi pacienţilor români servicii medicale de înaltă calitate şi acces la tehnologii medicale de vârf. Suntem încântaţi că am avut posibilitatea de a colabora cu GE Healthcare la acest proiect important", a spus Dimitris Moulavasilis, CEO Affidea Group.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO