Companii

Grupul Agricola Bacău crede că va încheia anul cu o creştere cu 9%, la 443 milioane de lei

Autor: Alice Gheorghe, Mediafax

25.04.2011, 23:30 85

Grupul de firme Agricola Bacău estimează în acest an afaceri încreştere cu 9%, la peste 443 milioane de lei (105 mil. euro),evoluţie susţinută de avansul vânzărilor pe principalele categoriide produse comercializate şi în condiţiile majorării cu circa 10% apreţului la carnea de pasăre.

"Pe grupe de produse Agricola Bacău şi-a bugetat pentru 2011creşteri ale cifrei de afaceri cu 7% la carnea de pasăre, 19% lasemipreparate şi produse ready-meal (produse gata preparate n.r.),10% la salamuri crud-uscate şi preparate fierte afumate, şi omenţinere la categoria ouă consum", a declarat preşedinteleAgricola Bacău, Grigore Horoi.

Cifra de afaceri prezentată de grup include rezultatele firmelorAgricola Internaţional, Salbac, Europrod, Comcereal, Aicbac,Suinprod şi Avicola Lumina - Constanţa. În 2010, grupul aînregistrat o cifră de afaceri de 408 milioane de lei, din careaproximativ 280 de milioane de lei au fost generate de firmaAgricola Internaţional Bacău, care are ca obiect de activitateproducerea şi comercializarea cărnii de pasăre.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO