Companii

Grupul ceh Rohlik a adus un expat ceh la conducerea operaţiunilor din România. El a lucrat anterior pentru Romtelecom şi NextGen

Tomas Chadzivasilis a lucrat timp de mai mulţi ani în România, pentru ca în 2011 să revină acasă, în Cehia. El acum se întoarce pe plan local după mai bine de zece ani.

Tomas Chadzivasilis a lucrat timp de mai mulţi ani în România, pentru ca în 2011 să revină acasă, în Cehia. El acum se întoarce pe plan local după mai bine de zece ani.

Autor: Cristina Roşca

04.03.2022, 17:20 176

Operaţiunile din România ale grupului ceh Rohlink sunt conduse de cehul Tomas Chadzivasilis, care s-a alăturat companiei la începutul lui 2022.

El s-a relocat în România după ce a lucrat anterior la Praga, ultima poziţie deţinută fiind aceea de CEO al Planet A, o companie din sectorul telecom ce aparţine grupului T-Mobile în Cehia, conform profilului său de pe reţeaua de socializare de business LinkedIn. De altfel, o bună parte a carierei sale a fost dezvoltată în telecom, conform aceleiaşi surse. El nu este străin nici de piaţa locală de altfel, lucrând pentru Romtelecom şi Nextgen Communications, ambele firme deţinute la acea vreme de grupul elen OTE. Între 2008 şi 2010 – timp de doi ani şi jumătate – el a fost CEO-ul Nextgen Communications. Anterior, timp de aproape patru ani, el a lucrat la Romtelecom, ultima poziţie fiind aceea de general manager voice & internet division.

Companiile au fost vândute între timp de greci, iar acum sunt controlate de către grupul francez Orange.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO