Companii

Grupul de clinici stomatologice Dent Estet, fondat de medicul Oana Taban, a înregistrat anul trecut o creştere de 34% a cifrei de afaceri şi vrea să reia planurile de extindere la nivel naţional, ”pe măsură ce lucrurile revin la normal”

Grupul de clinici stomatologice Dent Estet, fondat de...

Autor: Roxana Rosu

23.06.2020, 10:55 1497

Grupul de clinici stomatologice Dent Estet, fondat de medicul Oana Taban, a înregistrat anul trecut o creştere de 34% a cifrei de afaceri şi vrea să reia planurile de extindere la nivel naţional, pe măsură ce lucrurile revin la normal, a anunţat marţi companie la BVB.

Grupul nu a anunţat valoarea nominală a afacerilor pentru 2019. În 2018, Dent Estet a raportat venituri de peste 47,5 milioane de lei, în creştere semnificativă faţă de anul 2017, când businessul a înregistrat o cifră de afaceri de 39,6 milioane de lei.

Grupul Dent Estet are zece clinici stomatologice în Bucureşti, Timişoara şi Sibiu, pentru toate categoriile de vârstă. De altfel, Oana Taban, de profesie medic stomatolog, fondatoarea businessului, a mizat pe dezvoltarea în paralel cu businessul pentru adulţi şi a clinicilor pentru copii. În 2016, pachetul majoritar de 60% din acţiuni a fost preluat de MedLife, cel mai mare operator din sfera serviciilor medicale private.

 “Evolutia DENT ESTET si performantele care ne depasesc previziunile anual, ne demonstreaza ca strategia de dezvoltare nationala pe care o implementam impreuna cu DENT ESTET reprezinta un demers ce trebuie continuat pentru ca pacientii romani au nevoie de servicii de stomatologie integrate, pe care le pot accesa usor la nivel local. De aceea, suntem implicati si sustinem initiativele care stimuleaza dezvoltarea pietei de stomatologie si au ca obiectiv sanatatea pacientului pe termen lung”, spune Mihai Marcu, Presedintele Consiliului de Administratie MedLife. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO