Companii

Grupul CrisTim, controlat de familia Timiş, investeşte 50 milioane de lei în retehnologizarea fabricii de mezeluri din Prahova, producţie de energie şi în turism

Antreprenori locali

Radu Timiş, fondator al CrisTim

Radu Timiş, fondator al CrisTim

Autor: Florentina Niţu

03.06.2022, 08:30 2601

♦ Grupul CrisTim este format din companiile CrisTim Companie De Familie, Impex Cristim, Recunoştinţa Prodcom Impex şi Eco-Ferm, iar în 2021 a avut o cifră de afaceri consolidată de 760 mil. lei şi circa 2.600 de angajaţi ♦ CrisTim aşteaptă venituri de 850 mil. lei în 2022, plus 12% faţă de anul precedent.

Grupul CrisTim, unul dintre cei mai mari producători de produse din carne din România după cifra de afaceri, controlat de Radu şi Cristina Timiş, investeşte în acest an 50 mil. lei în retehnologizarea fabricii de mezeluri din localitatea Filipeştii de Pădure din judeţul Prahova, în capacitatea de cazare a conacului Casa Timiş din localitatea Chiţorani din acelaşi judeţ şi în producţia de energie pentru autoconsum.

„Cele mai importante proiecte de investiţii din acest an sunt finalizarea retehnologizarii fabricii de mezeluri începută în 2021, finalizarea parcului fotovoltaic cu o capacitatea de 3,6 MWh destinat autoconsumului şi finalizarea investiţiilor în spaţii de cazare în cadrul liniei de business Domeniile Casa Timiş“, au răspuns reprezentanţii grupului CrisTim la solicitarea ZF, trimisă în contextul întocmirii unei noi ediţii a catalogului Cei mai mari jucători din economie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO