Companii

Grupul de training şi consultanţă Ascendis a încheiat 2019 cu afaceri de 9,4 mil.euro, în creştere cu 9%, şi vrea să treacă pragul de 10 mil.euro în 2020

Grupul de training şi consultanţă Ascendis a încheiat...

Autor: Roxana Rosu

13.02.2020, 10:45 1051

 

 

Grupul de training şi consultanţă Ascendis a încheiat anul 2019 cu o cifră de afaceri cumulată de 9,4 milioane de euro, în creştere cu 9%, evoluţie susţinută şi de deschiderea şi dezvoltarea birourilor din Belgrad, Kiev şi Chişinău.

Anul trecut, 20.000 de angajaţi ai companiilor din România au participat la programele de training ale Ascendis, un număr similar cu cel din 2018.

„Creşterea veniturilor a venit ca urmare a investiţiilor pe care le-am făcut în ultimii ani: deschiderea şi dezvoltarea birourilor Ascendis din Belgrad, Kiev şi Chişinău, maturizarea Code of Talent – platforma noastră de microlearning, extinderea Smart Experience – oferta noastră de well-being şi cadouri-experienţă – şi Ideologiq, agenţia de marketing digital din grup. Businessul de training a rămas constant, repetând performanţele din 2018, cel mai bun din istoria Ascendis. Pentru 2020 ne propunem să trecem pragul de 10 milioane euro. Ar fi o reuşită la care abia îndrăzneam să visăm cu trei ani în urmă”, a declarat Andrei Goşu, Managing Partner în cadrul Ascendis.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO