Companii

Grupul eMAG îşi întăreşte echipa de management din Ungaria şi îl numeşte pe Daniel Spiridon în poziţia de CEO. Compania are în plan investiţii de 100 mil.euro pentru un nou depozit lângă Budapesta

Grupul eMAG îşi întăreşte echipa de management din...

Autor: Roxana Rosu

31.08.2022, 13:08 355

Grupul eMAG îşi întăreşte echipa de management din Ungaria şi îl numeşte pe Daniel Spiridon în poziţia de CEO, începând cu data de 1 septembrie, acesta fiind anterior implicat în încheierea fuziunii eMAG cu Extreme Digital, finalizată în primăvara acestui an.

eMAG are în derulare investiţii de 785 de milioane de lei în următorii doi ani, pentru extinderea pe plan internaţional, inclusiv pentru un nou depozit la Dunaharaszti, lângă  Budapesta. Acest proiect prevede o investiţie de 100 de milioane de euro care va fi finalizată la începutul anului viitor.

” Din decembrie 2021, Daniel şi echipa lui au lucrat la încheierea acestei fuziuni şi la întărirea direcţiei strategice. El a ajutat la creşterea colaborării între echipele din Ungaria, Bulgaria şi România şi a lucrat îndeaproape cu echipa din Ungaria în ultimul an. Îl felicit pe pentru noul său rol, cu încrederea că va continua să imprime aceeaşi viziune care ne-a adus succesul acasă, în România, construind proiecte cu valoare pentru clienţii noştri,” a spus Tudor Manea, CEO eMAG.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO