Companii

Grupul francez Accor intră pe piaţa din Republica Moldova, după afilierea hotelului BERD’s din Chişinău la brandul Mgallery

Grupul francez Accor intră pe piaţa din Republica...

Autor: Roxana Rosu

21.10.2020, 10:26 171

Hotelul BERD’s Chişinău, deţinut de compania Dalomites, controlată de Dorian şi Lucia Berdos, cu investiţii în industria farmaceutică, trece printr-un proces de rebranding şi va deveni până la finele anului primul hotel Mgallery din Republica Moldova, brand deţinut de grupul francez Accor.

Hotelul are 33 de camere şi va fi inclus în portofoliul Accor în urma unui acord de franciză. Familia Berdos mai deţine o serie de firme pe piaţa din Republica Moldova, inclusiv lanţul de farmacii Felicia.

”Cu multiple inaugurări în România şi Bulgaria, Accor îşi extinde puternic operaţiunile în sud-estul Europei. Datorită colaborării cu Dalomites, până la sfârşitul anului 2020, hotelul BERD’S din Chişinău se va alătura brandului MGallery. Primul hotel marca Accor din ţară va oferi oaspeţilor săi 33 de camere şi apartamente de lux, un uimitor restaurant italian, care va servi cocktailuri sub semnătura MGallery, un Art Lounge, în care vor fi expuse piese de artă cu semnificaţie naţională ale artiştilor locali, o experienţă SPA unică, prin intermediul facilităţilor premium şi o sală de fitness complet echipată”, a spus Catalina Toma, Development Director Romania-Bulgaria-Czech Republic and Moldova, Accor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO