Companii

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat a doua fază a dezvoltării Electroputere Parc Craiova şi începe lucrările la EP Residence, un complex cu 60 de apartamente în regim hotelier

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat a...

Autor: Roxana Rosu

18.05.2022, 11:08 368

Grupul francez de real estate Catinvest a finalizat a doua fază a dezvoltării Electroputere Parc şi va finaliza în curând noile extinderi ale Electroputere Mall, ceea ce va permite deschiderea de noi magazine, restaurante şi un loc de joacă.

De asemenea, compania începe lucrările la EP Residence, un complex cu 60 de apartamente şi zonă de birouri.

„De la achiziţia sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Cu toate acestea, nu intenţionăm să ne oprim aici, dimpotrivă. Suntem bucuroşi să anunţăm începerea lucrărilor la EP Residence până în vară. EP Residence va aduce în zonă o ofertă complementară cu peste 60 de apartamente de lux în regim hotelier. Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare. Tot ce pot dezvălui acum este că va fi spectaculoasă şi va aduce peste 45.000 de metri pătraţi de spaţii suplimentare de retail şi birouri în Electroputere", adaugă Bertrand Catteau, preşedintele grupului Catinvest.

Printre noile magazine şi restaurante recent deschise se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi şi Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo şi Pep & Pepper. De asemenea, va fi extinsă zona de food court şi va fi inaugurată o terasă cu peste 300 de locuri.

„Succesul Electroputere creşte cu fiecare nouă deschidere. Cu peste 200 de magazine, clienţii noştri găsesc la Electroputere o ofertă completă şi cele mai bune branduri din domeniul modei, sportului, echipamentelor pentru casă, restaurantelor şi divertismentului. Suntem recunoscători partenerilor noştri pentru încrederea acordată şi ne asigurăm că o merităm investind continuu în extinderea şi dezvoltarea acestei zone comerciale", a declarat Jibril Semour, director general al Catinvest Eastern Europe.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deţine şi administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea şi Cora Pantelimon din Bucureşti şi Carrefour TOM din Constanţa - precum şi din Europa de Est - Auchan Savoya Park din Budapesta şi Tesco Borska Pole din Plzen.

Catinvest activează, totodată, pe piaţa rezidenţială şi comercială din Franţa. În total, Catinvest deţine şi administrează peste 525.000 de metri pătraţi de spaţii în Franţa şi în Europa de Est.


 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO