Companii

Grupul german B. Braun a generat afaceri de 518 mil. lei în 2021, plus 15% faţă de anul anterior. B. Braun construieşte o fabrică de soluţii perfuzabile pentru spitale la câţiva kilometri de Timişoara, o investiţie de 120 mil. euro

B. Braun furnizează produse şi soluţii de tratament pentru domeniul sanitar şi are aproape 1.000 de angajaţi la nivel de grup pe piaţa locală.

B. Braun furnizează produse şi soluţii de tratament pentru domeniul sanitar şi are aproape 1.000 de angajaţi la nivel de grup pe piaţa locală.

Autor: Georgiana Mihalache

26.05.2022, 18:15 154

♦ Compania desfăşoară una dintre cele mai mari investiţii pe piaţa locală, lângă Timişoara, având totodată activităţi în producţie, servicii de dializă şi activitate logistică.

Germanii de la B. Braun, cu activitate în România în domeniul sanitar de peste 20 de ani, au încheiat anul 2021 cu afaceri cumulate de 518 mil. lei, în creştere cu 15% faţă de anul anterior, potrivit calculelor ZF pe baza datelor publice pentru şase companii de sub umbrela grupului.

Cea mai mare companie din grup este B Braun Medical SRL, care a trecut de 256 mil. lei afaceri în 2021, faţă de 197 mil. lei cu un an în urmă, iar domeniul de activitate este în zona distribuţiei de produse farmaceutice şi medicale.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO