Companii

Grupul german Continental a ajuns la peste 4.000 de oameni în centrul de la Sibiu şi continuă extinderea. În perioada 1999-2018, Continental a investit circa 1,6 mld. euro în activităţile din România

Grupul german Continental a ajuns la peste 4.000 de...

Autor: Laurentiu Cotu

17.10.2019, 15:45 220

Compania Continental Automotive Systems, subsidiara locală a concernului german Continental, cu afaceri globale de 44,4 miliarde de euro şi aproximativ 245.000 de angajaţi în 60 de ţări, a investit în extinderea cu încă două clădiri a centrului de la Sibiu - modulul 6 de producţie şi a treia unitate dedicată activităţilor de cercetare şi dezvoltare. Centrul Continental de la Sibiu a crescut în ultimii ani, ajungând în prezent la peste 4.000 de angajaţi.

„Activitatea noastră s-a extins, atât în ceea ce priveşte producţia, cât şi zona de cercetare şi dezvoltare, de aceea mărirea sediului de la Sibiu a fost firească. Cele două noi clădiri reprezintă spaţii şi resurse pentru dezvoltarea com­paniei şi suntem încântaţi de finalizarea lor. Locaţia a crescut în ultimii ani, ajungând la peste 4.000 de angajaţi, iar extinderea sediului va aduce cu sine şi o creştere a numărului acestora“, a declarat Oswald Kolb, manager general al locaţiei Continental din Sibiu.

Printre produsele dezvoltate, testate şi fabricate la Sibiu se găsesc sisteme de frânare, suspensii pneumatice, unităţi de con­trol electronic destinate cutiilor de vi­teze automate, unităţi de control elec­tro­nic amplasate în interiorul auto­mo­bi­lelor, cum ar fi controlul scaunelor sau al oglinzilor, sisteme de asistenţă avan­sate pentru conducătorii auto, potrivit u­nor in­formaţii furnizate ante­rior de com­pa­nie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO