Companii

Grupul german Continental investeşte 27 mil. euro în extinderea clădirii de birouri din Iaşi unde nemţii au un centru de inginerie cu circa 2.000 de salariaţi. „În Iaşi, colegii lucrează la maşinile care vor circula pe străzi peste unu, doi sau chiar cinci ani. Lucrează la tehnologiile viitorului.“

Grupul german Continental a ajuns la 20.000 de angajaţi în România, dintre care 5.700 sunt ingineri şi specialişti IT&C.

Grupul german Continental a ajuns la 20.000 de angajaţi în România, dintre care 5.700 sunt ingineri şi specialişti IT&C.

Autor: Roxana Rosu

17.06.2019, 00:03 1787
Grupul german Continental, cel mai mare producător de componente auto din România, va investi 27 de milioane de euro în extinderea clădirii de birouri din Iaşi unde compania are un centru de inginerie. Acest centru a ajuns la 1.900 de oameni, iar nemţii continuă dezvoltarea.

Pe lângă acest segment de business însă, Continental deţine mai multe operaţiuni în Româ­nia şi mai multe unităţi de producţie, având un total de peste 20.000 de oameni, valoare ce poziţionează grupul ca unul dintre cei mai mari angajatori privaţi din România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO