Companii

Grupul german DKV vorbeşte pentru prima dată după preluarea unei companii româneşti: Finalizăm integrarea Smart Diesel. Vedem o revenire puternică a pieţei de carburanţi

Grupul german DKV vorbeşte pentru prima dată după...

Autor: Roxana Petrescu

21.05.2021, 07:00 8211

Grupul german DKV, cel mai mare furnizor de servicii de mobilitate la nivel european destinate transportatorilor şi posesorilor de flote auto, spune că se apropie de final cu integrarea Smart Diesel, afacere antreprenorială de aproape 1,5 mld. lei, preluată anul trecut.

„În prezent, finalizăm toate formalităţile şi suntem foarte bucuroşi să primim în curând Smart Diesel în familia DKV. România este o piaţă atractivă pentru grupul DKV, dovadă fiind paşii făcuţi în ultimii ani. Cu Smart Diesel, am putea dobândi o companie extrem de specializată şi de capabilă, cu o tradiţie foarte puternică, care va contribui la extinderea în continuare a prezenţei noastre pe piaţă şi a bazei de clienţi din România“, spune Cătălin Constantinescu, managing director al DKV Euro Service România, filiala locală a grupului german.

Finalizarea integrării vine într-un context de piaţă marcat de o revenire puternică a cererii.

„Spre sfârşitul unui 2020 plin de provocări am văzut o evoluţie pozitivă şi o revenire puternică a pieţei. Echipa locală crede în potenţialul de piaţă românesc şi credem că sectorul va avea o curbă de dezvoltare ascendentă“, a mai precizat Constantinescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO