Companii

Grupul Gral a investit un milion de euro în extinderea spitalului de oncologie din Capitală

Grupul Gral a investit un milion de euro în extinderea...

Autor: Mirabela Tiron

29.11.2017, 00:02 239

Operatorul de servicii medicale private Gral Medical, al cincilea cel mai mare jucător de pe piaţă, controlat de antreprenorul român Robert Şerban, a investit un milion de euro în extinderea spitalului OncoFort din Capitală, capacitatea unităţii spitaliceşti a ajuns la 120 de locuri, faţă de 90 de locuri iniţial, iar mai multe secţii, printre care cea de dializă, au fost extinse.

„Am ajuns să avem 900 de pacienţi cu afecţiuni oncologice lunar, faţă de 700 de pacienţi lunar. Mulţi vin din alte judeţe din ţară, unde spitalele de stat nu au aparatură pentru radioterapie sau le-a expirat autorizaţia. Nevoia de servicii medicale pentru afecţiuni oncologice este în creştere“, a declarat pentru ZF Robert Chiţan, directorul de dezvoltare al companiei. Spitalul OncoFort contribuie cu 35% la veniturile totale ale Gral Medical, circa jumătate din veniturile spitalului fiind asigurate de decontările de la Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO