Companii

Grupul Gran Via începe să construiască trei blocuri în proiectul de lângă mallul Plaza din vestul Capitalei

Antoanela Comşa, directorul general al Gran Via în România

Antoanela Comşa, directorul general al Gran Via în România

Autor: Alina-Elena Vasiliu

10.03.2017, 00:04 2566

Grupul spaniol Gran Via demarează lucrările de cons­truc­ţie la trei noi blocuri de locuinţe în ansamblul rezidenţial Gran Via Park din vestul Capitalei, care vor constitui a doua etapă de dezvoltare a complexului. Blocurile din ansamblul rezi­denţial de lângă mallul Plaza România vor fi gata în mai 2018.

„Construcţia pentru blocurile C4, C5 a început deja, iar pentru C9 va începe peste aproximativ o lună. În C4 şi C5 vor fi 149 de apartamente, iar în C9 vor fi 161, astfel că în total vom avea 310 apartamente. Avem deja încheiate contracte de rezervare pentru 36 de locuinţe din imobilele C4 şi C5“, spune Antoanela Comşa, directorul general al Gran Via în Ro­mânia.

Preţul unei garsoniere în aceste blocuri porneşte de la 42.000 de euro plus TVA, iar cel mai ieftin apartament cu două camere costă 59.000 de euro plus TVA. Preţurile sunt sta­bilite în funcţie de poziţia locuinţei, de etajul la care se află şi de suprafaţă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO