Companii

Grupul imobiliar austriac Immofinanz „redesenează“ zona de food-court a mallului VIVO! din Cluj-Napoca. „Valoarea investiţiei depăşeşte 1 mil. euro.“

Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz:  Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul.

Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz: Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul.

Autor: Alina-Elena Vasiliu

23.03.2017, 00:05 846

Compania austriacă de investiţii imobiliare Immofinanz, care deţine pe piaţa locală patru centre comerciale sub brandul VIVO!, are în plan modernizarea zonei de food- court din mallul din Cluj-Napoca, o investiţie în valoare de peste un milion de euro.

„VIVO! Cluj-Napoca este pe lista imediată în ceea ce priveşte refurbishmentul (renovarea – trad.) zonei de food court. Zona îşi va păstra funcţionalitatea, dar se va identifica mult mai mult cu conceptul VIVO! în ceea ce priveşte partea de spaţii comune, zona de luat masa etc. (...) Suntem în prezent în etapa de design şi concept, iar în perioada următoare vom alege un furnizor pentru a implementa proiectul. Valoarea investiţiei depăşeşte un milion de euro“, spune Sorin Vişoianu, country manager operations pentru România în cadrul Immofinanz.

Mallul VIVO! din Cluj-Napoca a trecut, ca şi celelalte centre comerciale din portofoliul Immofinanz în România, printr-un proces de rebranding. Anterior acestui proces, mallul se numea Polus Center.

Centrul comercial din Transilvania are ca ancoră principală un hipermarket Carrefour, iar printre cei mai mari chiriaşi se numără, potrivit site-ului companiei, Decathlon, H & M, C & A, Zara, Hervis şi New Yorker. În acelaşi mall mai există Pull and Bear, Bershka, Douglas, Sephora, Stra­divarius, Oxette. Tot potrivit site-ului, suprafaţa totală a centrului comercial din Cluj-Napoca este de circa 61.000 de metri pătraţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO