Companii

Grupul japonez Asahi numeşte un manager român la conducerea Ursus Breweries, cel mai mare jucător din industria berii

Grupul japonez Asahi numeşte un manager român la...

Autor: Dana Ciriperu

05.11.2018, 00:04 1060

Dragoş Constantinescu, un executiv român care a plecat din ţară în urmă cu 20 de ani, a fost numit preşedinte al Ursus Breweries, liderul pieţei locale de bere, poziţie pe care o va ocupa începând cu 2019. El vine de la producătorul de ţigarate British American Tobacco, unde şi-a început cariera acum 16 ani, ocupând diverse funcţii, toate pe plan internaţional.

Constantinescu devine astfel primul român care va conduce operaţiunile locale ale producătorului de bere preluat anul trecut de grupul japonez Asahi.  Noul preşedinte al Ursus spunea într-un interviu acordat în septembrie ZF că de-a lungul timpului mereu şi-a dorit să se întoarcă acasă cândva în viitor. Şi asta rămâne încă un obiectiv. „Până acum nu s-a întâmplat acest lucru, dar sunt convins că la momentul potrivit se va întâmpla. Viaţa e plină de surprize, deci vom vedea când şi cum“, a spus  managerul român pentru ZF în luna septembrie a acestui an. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO